Kerinkallion pienryhmäkoti sijaitsee Lahden Kerinkallion rauhallisella pientaloalueella, lähellä Launeen ja keskustan palveluja hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Kerinkallion pienryhmäkoti on kuusipaikkainen lastensuojelun pienryhmäkoti. 

Kerinkallion pienryhmäkoti tuottaa ympärivuorokautista laitoshoitoa pääsääntöisesti kouluikäisille lapsille ja nuorille. Kerinkallio tarjoaa rauhallisen ja kodinomaisen ympäristön kasvaa ja kuntoutua. Lapsia ohjataan kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmin.

Pienryhmäkodin tilat ovat kolmessa kerroksessa, tiloissa korostuu kodinomaisuus ja yhteisen tilan käyttö, lasten huoneet ovat kahdessa kerroksessa ja oleskelutilat jakautuvat eri kerroksiin. Oma piha tuo lisää tilaa toimia ja touhuta ympäri vuoden.

Kerinkallion pienryhmäkodissa on tehty Pesäpuu ry:n toteuttama VALTTI – vertaisarviointi, joka on nuoren osallisuutta korostava asiakaspalautemalli sijaishuollossa. Lue lisää VALTTI – vertaisarvioinnista täältä: https://pesapuu.fi/toiminta/lapset-ja-nuoret-kehittajina/nuoret-vertaisarvioitsijoina

Tutustu Kerinkalion pienryhmäkodin vertaisarvioinnin palautekoosteeseen tästä

Yhteystiedot:
Kerinkallion pienryhmäkoti,
vastaava ohjaaja Elina Kääriä
p. 040 1290 186